Üzümören Ortaokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Sevgiyle bilginin kucaklaştığı okulumuzda, öğrenci, aile ve okul üçgeninde bütünlük oluşturarak ilerlemek, sevgiyle aşılamayacak bir engeli olmadığına inanarak veli memnuniyetini yükselten bir anlayışla, bilgi ve donanımı tam nesiller yetiştiren ilköğretim okulu olmaktır.

Misyon: MİSYONUMUZ Alt yapıyı harekete geçiren tüm iletişim kanalları açık olan güven ve huzur ortamı içinde öğrencilerini aktif hale getiren; her alanda başarı çıtasını devamlı yükselten çağdaş, akılcı, disiplinli Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 8:50 -15:30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://uzumorenortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Üzümören kasabası Pazar/TOKAT

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Kasabamızın yaklaşık 4500 nüfusu vardır.Halkın geçim kaynağı çiftçiliktir.Domates,Fasulye,Barbunya,kavun ,karpuz ve üzüm yetiştirilmektedir.

Adres - Üzümören kasabası Pazar/TOKAT

Ulaşım Tokat ve Pazar ve Turhal´a Belediye Otobüsleri ile,Ayrıca Turhal´a Minibüslerle de ulaşım yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Tokat´a 40Km,Pazar´a 10Km dir.